30.08.2015

GEÇMİŞ ANALİZ DEĞERLENDİRMESİ

Bloğuma baktığımda son 1 yıldır yazı yazmadığımı gördüm. Sebebine gelirsek blogta yazmaya üşenmem, zamanımın olmayışı, her hisseyi yazmanın işime gelmemesi ve Twitter’dan yazmanın daha kolay olması..

Sadece blogta yazdığımız borsa analizlerinin başarını oranını
bu yazıda toplamak istiyorum sonuçta söz uçar yazı kalır, ayrıca kendi analizlerimin başarısını ölçmek yanlışlarımı yakalamak bakımından bana yararı olacağını düşünüyorum. Yazdığım hisseleri sizde geçmiş yazılardan kontrol edebilirsiniz. İşlemlerin daha kolay görülmesi için grafikte gösterdim.

  • EREGL’ yi (Ereğli Demir Çelik) 2013 ortalarında yazdık en az %50 prim hedefi verdik hisse 3 katına çıktı J. Tabi ki ben de o kadar süre bekleyemedim L.

  • MUTGG (Mutlu Gayrimenkul Geliştirme) yeni ismiyle  TURGG (Türker Gayrimenkul Geliştirme) yine işleme girdiğimiz yerden itibaren hisse  3 katına kadar çıktı biz ise birçok kez işleme girip çıkarak daha fazlasını kazandık blogta ve  Twitter’da bu işleme giriş ve çıkışları yayınladık J.


  • DGZTE (Doğan Gazetecilik)  aşırı ucuz hisse olarak karşımıza çıktı teknik olarakta uygun bulduk dip noktalarından kısa stopla alınabileceğini söyledik sonrasında şirketle ilgili haberlerin gelmesi vesilesiyle hisse 3 katına kadar çıktı. Hisse ucuz olmasaydı bu hareket olmazdı J.


  • ARENA dedik ancak bu hissede çok kazanamadık ufak karlarla sattık. Doların hızlı bir ivmeyle yükselmesi bu hisseden vazgeçirdi bizi.  İşleme giriş bölgesi işaretli yerde tarihiyle birlikte gözüktüğü gibi.


  • CARFA (Carrefoursa)  yeni koduyla CRFSA,  28-29’ lardan başladık yazmaya hedefi de 50 TL olarak belirledik sonuç %70 kar ve henüz trend bitmedi, tekrardan yeni yükselişlerin geleceğini bekliyoruz.

  • Bilançosunu yakalayarak KRONT’u (Kron Telekomünikasyon) yazdık hedef vermedik taşınmalı dedik ama toplamda %60-70 karla sattık tekrar ucuzlamasıyla almamız gerekirken ısrar etmedik ama sonuç ortada hisse nerelere gitti L.


  • DESPC'de aldık ancak ARENA’daki gibi doların düşmemesiyle ufak karla sattık.

  • Bunların dışında IZMDC, ECİLC, OTKAR gibi hisselerde gün içi işlem sinyali verdik herbirinden de en az %5 prim yakaladık. Twitter’da ise yine birçok hisse yazdık zamanımızın yettiği kadar, onlarda da yine başarı yakaladık.


Durum iyi gözüküyor, sağlıcakla kalınız J.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder